(VIDEO) Londonski klubovi minimalcima ostali pri vrhu!

Sport

16.12.2017

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija i Arsenala nisu se preterano proslavili u 18. kolu Premijer lige, ali su minimalnim pobedama pred svojim navijačima uspeli da ostanu pri vrhu tabele, što je u ovom paklenom ritmu za njih i najbitnije.

RepublikaFoto: twitter.com/Premier league
Ozil presudio Njukaslu sjajnim golom

Majstorski izveden slobodan udarac Markosa Alonsa u nadoknadi prvog poluvremena ispostavio se kao dovoljan da Čelsi ubeleži nova tri boda ove sezone. Upravo su Alonso, ali i Azar, Morata i Fabregas propustili mnoštvo fenomenalnih prilika da ovu pobedu učine ubedljivijom, ali je golman Sautemptona Frejzer Foster bio odličan.

Arsenal je nešto slično uradio protiv Njukasla. Mesut Ozil bio je strelac jedinog gola protiv indisponiranih "Svraka", a mogli su da budu barem malo uverljiviji da su nekoliko dobrih prilika pretvorili u gol. Njukasl je, sa druge strane, uglavnom čuvao svoj gol, a u napadu ponovo nisu bili preterano efikasni, kao ni u prethodnim susretima uostalom. Ne treba ni spominjati da Aleksandar Mitrović ponovo nije dobio ni sekunda na terenu od Rafe Beniteza.

Hadersfild je bio impresivan na gostovanju Votfordu, pošto su slavili rezultatom 1:4, dok su Brajton i Barnli na krajnjem jugu Engleske odigrali remi bez golova.

Ranije tokom dana Kristal Palas je odigrao verovatno najbolji meč ove sezone, pošto su golovima Bentekea, Zahe i Sakoa slavili na gostovanju Lesteru.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading