VELIKO IZNENAĐENJE NA MEACI: Udineze naneo prvi poraz Interu

Autor: I. V.

Sport

16.12.2017

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter je danas prosuo već upisane bodove. Na Meaci bolji od neroazura bili su fudbaleri Udinezea sa 1:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi je postigao gol ali to nije bilo dovoljno da se ostvari pozitivan rezultat

Kada se najmanje očekivalo Inter je zakočio. Dosadašnji lider Serije A i ekipa koja se činila kadra da doense dugo očekivanu titulu u Milano na svom terenu poražena je od Udinezea.

Da neće sve ići po planu za fudbalere Intera najavio je Lazanja u 14. minutu kada je iskoristio asistenciju Vidmera za 0:1. Dva minuta kasnije kapiten Intera i najbolji igrač ovog tima Mauro Ikardi je poravnao rezultat.

Do odlaska na odmor rezultat se nije menjao, a dobre prilike promašili su Perišić i Kandreva. Drugi deo utakmice počeo je inicijativom Intera, a onda je usledio novi šok.

U 61. minutu Santon je igrao rukom u svom šesnaestercu, sudija je dosudio najstrožu kaznu, a siguran sa penala bio je De Pol.

Nedugo zatim u 77. minutu meča Barak je ponovo šokirao Meacu i savladao nemoćnog Handanovića za konačnih 1:3.

Inter je prosuo veoma važne bodove u borbi za titulu, a ako pobede Napoli i Juventus neroazuri će pasti na treće mesto Serije A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading