Fudbaleri CSKA nakon žreba za LE: PRIJATELJI SMO SA IGRAČIMA PARTIZANA, protiv Zvezde kao u derbiju!

Autor:

Sport

12.12.2017

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrebom za Ligu Evrope u Nionu odlučeno je da Crvena zvezda u 1/16-finala ukrsti koplja sa moskovskim CSKA, koji se nalazi u bratskim odnosima sa večitim rivalom Partizanom. "Armejci" već sada najavljuju dve uzbudljive utakmice kojima će prići kao da igraju derbi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri CSKA se setili i bratskih odnosa sa Partizanom

- Zvezda je odličan tim, izbacili su Krasnodar u kvalifikacijama i to dovoljno govori o njima. Možda je bilo atraktivnijih rivala koje smo mogli da izvučemo, ali u ovoj fazi nema slabih timova. Pristupićemo utakmici maksimalno odgovorno, a zadatak nam je, naravno, da prođemo dalje - izjavio je 192 centimetara visoki štoper Moskovljana Viktor Vasin.

Rusi ističu da će sjajna atmosfera koju prave "Delije" biti velika pomoć za crveno-bele, ali i da se ne brinu zbog toga, jer su svesni da imaju jači tim.

- Znam dosta o Crvenoj zvezdi, ali mi smo veliki prijatelji sa navijačima Partizana, tako da na ovaj meč gledam kao na derbi. Čuo sam i za ludu atmosferu koje prave „delije“. Zvezda je izbacila veoma jak Krasnodar, tako da neće biti lako u meču sa njom. Potrudićemo se da prođemo u sledeći krug - izjavio je mladi napadač CSKA, 19-godišnji Fjodor Čalov.

Prvi meč je na programu 13. februara u Beogradu, dok je revanš sedam dana kasnije u Moskvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading