ODREĐENA CENA: Bejl može da ide

Autor: I. V.

Sport

11.12.2017

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted i Totenhem sve glasnije se raspituju za napadača Reala, a Florentino Perez obavestio ih je koliko će ih to zadovoljstvo koštati.

Foto: instagram.com/garethbale11
Geret Bejl

Zbog pojačanog interesa za Gareta Bejla i sve češćih poziva Mančester junajtedai Totenhema, Florentino Perez zalepio je cenu kraj imena Gareta Bejla.

Mourinjo i Poketino više ne moraju ispitivati koliko će koštati. Ako žele Bejla nek pripreme 90 miliona evra. 

Bejl je u leto 2013. godine srušio rekord prešavši u Real Madrid za 100 miliona evra, a čini se daPerez smatra kako mu vrednost nije puno pala uprkos tome što je prošlo četiri i po godine od tad.

Diario gol tvrdi kako Realov predsednik planira da vrativeći dio uloženog novca za čoveka koji je učestvovao u osvajanju tri naslova u Ligi šampiona u poslednje četiri godine.

Ipak taj iznos je verovatno preteran za čoveka koji je ove sezone češće u bolničkoj postelji nego na terenu. Bejl se sve četiri godine muči sa povredama, a one će biti sve učestalije kako bude stariji.

Bale se navodno već dogovorio s čelnicima Real Madrida da se iduće leto vrati u Englesku, ali još treba odlučiti u koji klub, da li onaj u kojem je napravio ime ili kod Mourinja, koji je njegov veliki obožavalac ali nije imao priliku da radi sa njim jer je dobio otkaz leto pre nego što je Bejl stigao u Real.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading