(VIDEO) Zvezda s pola gasa srušila Borac i POBEGLA 9 KORAKA PARTIZANU!

Autor:

Sport

10.12.2017

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da u 21. kolu Super lige savladaju Borac iz Čačka na svom terenu rezultatom 3:0, a blistao je Aleksandar Pešić koji je dva puta tresao mrežu "Zebri". Ovom pobedom su crveno-beli stekli 9 bodova prednosti u odnosu na Partizan pred večiti derbi koji se igra u Humskoj u sredu.

RepublikaFoto: Starsport
Strelci golova Adžić i Pešić slave pobedu protiv Borca

Punih 35 minuta odolevali su gosti iz Čačka na stadionu "Rajko Mitić", a onda je mladi Adžić promenio rezultat na semaforu u korist Crvene zvezde. Svečarska atmosfera sa utakmice protiv Kelna nastavila se i protiv Čačana, a nakon što je probijena blokada gostiju, pitanje pobednika više se nije postavljalo.

U nastavku je na scenu stupio Aleksandar Pešić. Zvezdin špic je sa dva pogotka nastavio sjajan golgeterski niz u dresu kluba iz Ljutice Bogdana, pošto je samo u mesecu novembru 8 puta tresao mreže protivnika.

Pešić je sa dva gola u 50. i 63. minutu, od kojih je prvi bio uz pomoć jednog defanzivca gostiju, postavio konačan rezultat od 3:0, a preostalih pola sata na terenu bilo je čisto rutinsko odrađivanje posla i otaljavanje sa obe strane.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading