CRNA GORA, SRBIJA - TO SMO MI: Reči momka ODUŠEVILE reportera Republike, iz Beograda do Cetinja! (VIDEO)

Autor: Republika

Sport

04.09.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda deluju kao dve potpuno odvojene sfere života, ali sport i politika su na momente vrlo blisko povezani.

Republika

Foto: Republika

Reči momka odzvanjaju do Cetinja

Ekipa Republike je tokom ankete građana na temu večerašnje utakmice fudbalske reprezentacije sa Luksemburgom naišla na pregršt interesantnih odgovora od kojih se jedan naročito izdvojio.

Nasmejani mladić koga smo koga smo uhvatili na ulicama Beograda je euforično viknuo "Crna Gora-Srbija, to smo mi" uz visoko podignuta tri prsta.

Ko zna kako bi prošlo u bilo kojim drugim okolnostima bila smatrana normalnom, ali danas nije. Bukte demonstracije komita pred ustoličenje novog mitropolita Joanikija u Cetinju. Ne priznavajući SPC, milogorski strojevi prave haos, sukobivši se čak i sa policijom.

Bolje bi im bilo da poslušaju reči ovog mladog momka, kome bi se po izgovoru moglo naslutiti da je naših korena iz inostranstva, ali koji je svestan da su Srbi i Crnogorci iste krvi i da su bilo kakvi sukobi između vratskih naroda bespotrebni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading