Čudan komentar Nejmara na mundijalsku grupu: TEŠKI PROTIVNICI, ALI BITNO DA SMO IZBEGLI...

Sport

09.12.2017

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda fudbalske reprezentacije Brazila Nejmar dao je kratak, ali prilično čudan komentar na grupu Svetskog prvenstva u kojoj se pored njegove selekcije nalaze Srbija, Švajcarska i Kostarika.

RepublikaFoto: Twitter PSG_Officiel
Nejmar iznenadio mnoge komentarom grupe

Fudbaler PSŽ-a nije se uopšte ni osvrtao na protivnike u grupi E na Mundijalu, već je rekao da je doživeo olakšanje kada je video da "Karioke" neće morati da igraju protiv afričkih selekcija.

- Moramo da damo svoj maksimum, posebno na u prvoj utakmici kako bismo ušli u formu za nastavak takmičenja. Grupa je teška, ali svi znamo šta se od nas očekuje. Srećan sam što nećemo igrati protiv afričkih timova, a posebno mi je drago što smo izbegli Nigeriju. Te su ekipe fizički strašno moćne i teško se nositi s njima - rekao je Nejmar.

Nejmar i drugovi premijerni susret na SP u Rusiji igraju protiv Švajcaraca 17. juna u Rostovu, dok će protiv naše selekcije zatvoriti grupnu fazu 10 dana kasnije u Moskvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading