Policija zabranila korteo, ali se "Delije" ne obaziru: SKUPIĆEMO SE VEĆ NEGDE PRE KELNA!

Autor:

Sport

05.12.2017

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde najavili su da će u četvrtak organizovati veliki korteo od Terazija ka "Marakani" pre utakmice protiv Kelna u Ligi Evrope, ali su iz policije jasno najavili da će takav skup biti zabranjen.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdini navijači najavili masovan skup u četvrtak

Razlozi su bezbednosne prirode, pa je posle niza sastanaka na realciji klub-policija zaključeno da bi masa navijača predstavljala potencijalni problem jer se očekuje i dolazak velikog broja navijača nemačkog kluba. Sudar dve grupe nikako nije poželjan, sve to bi, procena je, dovelo do mogućih nereda i odluka je da se oni preduprede zabranom okupljanja navijača u centru.

Nakon ovakve odluke policije oglasili su se i navijači Crvene zvezde koji su najavili da će, i pored zabrane, sigurno negde napraviti skup i organizovano prošetati kroz grad do stadiona.

Prenosimo vam i celo saopštenje navijača ovim povodom:

- Želimo da obavestimo svu zvezdašku javnost da se Delije neće skupljati na Terazijama u četvrtak - poruka je "Delija", koje, ipak, najavljuju skup na drugoj lokaciji:

- Nikakva odluka ne može da spreči grupu ako nešto stvarno želi da uradi, što smo mnogo puta do sada i pokazali, kako u Beogradu, tako i širom Evrope. Jedini razlog ovakve odluke je što ne želimo da tog dana bilo koji zvezdaš dođe u problem zato što hoće da prošeta svojim gradom. Želimo da svi stignu na stadion i budu na utakmici, odnosno da nam tog dana u prvom planu bude samo ono što čekamo godinama, a to je Zvezdino proleće. Naša ljubav je ipak jača od kompleksa, a "Delije" će se već negde skupiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading