"Orlovi" dobijaju dom: Vučić otkrio gde će biti IZGRAĐEN NACIONALNI STADION

Autor:

Sport

05.12.2017

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je u gostovanju emisiji TV Happy "Ćirilica" kada i gde će biti građen nacionalni fudbalski stadion.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vučić najavljuje skori početak radova na izgradnji nacionalnog stadiona

Vučić je, gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Happy, rekao da će novi fudbalski stadion verovatno biti izgrađen na Novom Beogradu, i to u blokovima 70 i 70a.

I ranije je nekoliko puta najavljivan početak projekta izgradnje modernog nacionalnog stadiona za naše klubove i reprezentaciju, a prema Vučićevim rečima taj projekat će uskoro i zvanično ugledati svetlost dana.

Prvi čovek države je naveo da će u izgradnje biti uključene brojne državne strukture, FSS, ali i Evropska kuća fudbala UEFA koja ima politiku da pomaže nacionalnim savezima koji se upuste u projekte izgradnje fudbalske infrastrukture i modernizacije.

Na Nacionalnom stadionu bi igrala reprezentacija Srbije, koja sada najčešće dočekuje rivale na stadionu "Rajko Mitić", ređe u Humskoj i drugim gradovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading