U prodaji drugi kontigent karata za SP: EVO KOLIKO TREBA DA IZBROJITE PARA ZA DRAGOCENO PARČE PAPIRA

Autor:

Sport

05.12.2017

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaja karata za Svetsko prvenstvo u Rusiji počela je još u septembru, kada su fanovi širom sveta mogli da pazare ulaznice, a sada je počela prodaja i drugog kontigenta. Karte za osminu finala stajaće nešto više od 100 dolara, dok će najjeftinije za veliko finale Mundijala biti oko 1.100 američkih dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi kontigent ulaznica za SP već je rasprodat

Svi oni koji žele da kupe karte moraće da podnesu zahtev preko zvaničnog sajta Svetske fudbalske federacije (FIFA). Ovo neće biti poslednje puštanje karata u slobodnu prodaju, pošto je organizator turnira najavio da će treća faza prodaje početi od 18. aprila i trajaće sve do dana finalne utakmice 15. jula.

U odnosu na prethodni Mundijal, čiji je domaćin bio Brazil 2014. godine, viđeno je poskupljenje za 210 dolara za najskuplje karte za finalni meč.

- Spremili smo sistem koji će svim navijačima omogućiti fer šansu da dođu do karata - rekla je generalna sekretarka FIFA Fatma Samura.

Svetsko prvenstvo počinje 14. juna na stadionu "Lužnjiki". Prvu utakmicu Srbija će igrati 17. juna protiv Kostarike u Samari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading