Paratekvondisti posetili Zvezdu: Jedni drugima "drže palčeve" u četvrtak

Autor:

Sport

05.12.2017

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su uoči treninga imali posebno važne goste koji su došli lepim povodom. Članovi paratekvondo reprezentacije Srbije pozdravili su crveno-bele prvotimce i poželeli im mnogo sreće na predstojećem evropskom meču sa Kelnom.

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Fudbaleri Crvene zvezde sa paratekvondo reprezentacijom Srbije

Hrabri i uspešni sportisti, veliki navijači Crvene zvezde, uživali su u razgovoru sa prvotimcima tima iz Ljutice Bogdana i složno istakli da se nadaju da će njima, kao i milionima navijača, fudbaleri Zvezde u četvrtak doneti neizmernu radost.

Zanimljivo je to da će se istog dana, u četvrtkak, paratekvondo reprezentacija Srbije nadmetati na Evropskom prvenstvu u Bugarskoj. Sofija će ugostiti najbolje paratekvondiste, a fudbaleri našeg najtrofejnijeg tima su izrazili želju da se svi naši reprezentativci vrate sa zlatnim odličjima.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nenad Milijaš i reprezentativac Srbije u paratekvondu

- Članovi naše reprezentacije beleže odlične rezultate i kao nagradu nakon prethodnog velikog takmičenja obećali smo da ćemo organizovati posetu Crvenoj zvezdi, to je bila njihova velika želja. Zaista su presrećni što su ovde. Stvari su se tako poklopile da je četvrtak veliki dan za nas, jedni drugima smo poželeli mnogo sreće i uspeha. Naši paratekvondisti su zaista izuzetno hrabri momci, veliki borci i za njih je velika stvar što su obišli naš najveći klub – rekao je Miodrag Pešić, predsednik Paratekvondo saveza Srbije.

Ovom posetom, Crvena zvezde je dala i doprinos Međunarodnom danu osoba sa invaliditetom koji je obeležen u nedelju, 3. decembra, ali zbog obaveznog odmora igrači nisu bili u prilici da to urade tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading