Kelnovi navijači spremaju INVAZIJU NA BEOGRAD!

Sport

03.12.2017

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučujući meč Lige Evrope između Crvene zvezde i Kelna biće odigran pred oko 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić", a nezvanično se pominje da bi od tog broja moglo da bude između 4 i 5 hiljada navijača gostujućeg tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Kelna spremaju se za dolazak u velikom broju

Fanovi Kelna spremaju se za put u srpsku prestonicu i to u prilično velikom broju. Njihovom timu potrebna je pobeda u Beogradu na crveno-belima kako bi prošli u narednu fazu Lige Evrope, a koliko oni veruju u svoj tim govori i podatak da će ih doputovati više od 5.000 u Beograd.

Međutim, od ukupnog kapaciteta stadiona gostima pripada oko 4.000 mesta, što znači da neće baš svi moći da prisustvuju ovoj velikoj utakmici.

Ipak, pored boksa između južne i zapadne tribine, postoji mogućnost da navijači Kelna budu smešteni i na ostalim delovima stadiona, pošto su već ranije otkrili da su kupovali karte i za druge tribine.

Kelnove pristalice su već u Londonu protiv Arsenala napravile nerede, pošto su neki od njih nasilno i bez karata ulazili na stadion.

Utakmica između Crvene zvezde i Kelna igra se u četvrtak 7. decembra od 21:05, a iz Zvezde su pre nekoliko dana rekli da karata u prodaji više nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading