Murinjo opet peckao Vengera: NAPALI SMO IH NA NJIHOVOJ POLOVINI...

Autor:

Sport

03.12.2017

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Netrpeljivost Žozea Murinja i Arsena Vengera dugog je veka, a Portugalac je nakon pobede Mančester junajteda na gostovanju Arsenalu iskoristio priliku da još jednom "potkači" starijeg kolegu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjov mali rat sa Vengerom sa nastavlja

Jedan od povoda za ironiju Murinja bilo je igranje Aleksandra Lakazeta. Venger je pred meč najavio da francuskih napadač sigurno neće igrati ovaj susret, a dogodilo se upravo suprotno. Lakazet je igrao ceo meč i postigao jedini pogodak u porazu njegovog tima od 1:3.

- Česitam lekarima oba tima. Oporaviti Matića od "možda" do "da" i fudbalera Arsenala od 'ne do gotovo 90 minuta na terenu je velika stvar. Impresioniran sam, česititam im svima - istakao je Murinjo.   

U oceni utakmice Portugalac nema dilemu - sinoć je viđena jedna od najboljih u sezoni.

- Fantastičan meč. Bilo da ste na tribinama ili kod kuće, tugovali biste kada bi sudija svirao kraj. U mom slučaju je drugačije, želim da pobedim i da se utakmica što pre završi. Dobro smo igrali, od početka smo pritiskali rivala, intenzivno, sa željom da ga napadnemo na njegovoj polovini, što smo i učinili - u svom stilu će Žoze.

Na kraju, pohvale i za Davida De Heu, koji je imao 14 odbrana.

- Rekao sam mu posle utakmice da je ono što sam video od njega bila partija najboljeg golmana na svetu. Ekipi je potrebno da golman bude uvek tu, a David je to danas pokazao - poručio je Murinjo.     

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading