(VIDEO) BAVARCI SIGURNI, BORUSIJA POSUSTAJE: Bajern nastavio trijumfalni niz, Dortmund 7 kola bez pobede

Autor:

Sport

02.12.2017

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna pobedili su na svom terenu ekipu Hanovera 3:1 u meču Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novo slavlje fudbalera Bajerna

Golove za Bajern postigli su Vidal u 17, Koman u 67. i Levandovski iz penala u 87. minutu. Jedini strelac za Hanover bio je Benšop u 35. minutu, dok Fulkrug u 29. minutu nije iskoristio penal.


Leverkuzen i Borusija Dortmund igrali su 1:1. Domaći su poveli u 30. minutu golom Volanda, a potom su ostali sa igračem manje, pošto je u 41. minutu isključen Vendel. Bod gostima doneo je Jarmolenko u 73. minutu. Neven Subotić odigrao je ceo meč za "milionere". Borusija je tako ostala na samo jednoj pobedi u poslednjih 11 utakmica, bez trijumfa je u sedam mečeva u nizu u Bundesligi. 

Hofenhajm je na svom terenu ubedljivo pobedio Lajpcig 4:0. Golove za Hofenhajm postigli su Amiri u 13, Gnabri u 52. i 62. minutu i Ut u 87.

dok je Augsburg u gostima bio bolji od Majnca 3:1.


Verder je na svom terenu pobedio Štutgart 1:0. Jedini strelac na utakmici bio je Kruse u 45. minutu. Miloš Veljković odigrao je ceo meč za Verder.

Prvo mesto na tabeli drži Bajern sa 32 boda, dok je Lajpcig drugi sa 26.

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading