Možda donese sreću "Orlovima": PUTIN NA IZVLAČENJU GRUPA ZA MUNDIJAL!

Sport

30.11.2017

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin prisustvovaće svečanoj ceremoniji žrebanja grupa za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje će u Kremlju biti održano u petak od 16 časova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Putin nije hteo da propusti izvlačenje grupa za Mundijal

- Predsednik će učestvovati u žrebu za šampionat planete koji će se održati u Rusiji 2018. Na svečanosti u državnom dvorcu Kremlj očekuje se više od 1.300 gostiju, uključujući i 30 selektora, od 32 zemlje-učesnice. Pre same ceremonije, Vladimir Putin će ugostiti zvezde svetskog fudbala koje stižu u Moskvu, poput Dijega Maradone, Kafua, Fabija Kanavara i drugih - navodi se u saopštenju iz kabineta predsednika Rusije.

Ono što nije poznato jeste da li će Putin samo posmatrati ceremoniju izvlačenja grupa, ili će i sam uzeti učešće i na bini izvući nekoliko kuglica sa imenima reprezentacija.

Podsetimo, Srbija je smeštena u poslednji četvrti šešir pred žreb u Moskvi, a na generalnoj probi izvlačenja grupa pre nekoliko dana "Orlovi" su izvukli Poljsku, Kolumbiju i Iran za protivnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading