Selektor Hrvatske: Da zaobiđemo Srbiju!

Autor:

Sport

30.11.2017

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić kaže da nema želje pred žreb za određivanje grupa za Mundijal u Rusiji. Osim jedne.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje posle plasmana na Mundijal

Zlatko Dalić je preuzeo reprezentaciju Hrvatske u vrlo nezgodnom trenutku, ali je uspeo da preporodi "kockaste" i vrlo ubedljivo i sigurno prođe baraž mečeve protiv Grčke, što je značilo i da će Hrvatska igrati na Mundijalu u Rusiji naredne godine.

Naravno, i on, kao i selektori ostalih reprezentacija učesnica Svetskog prvenstva, čeka žreb u petak u Moskvi, ali za "Sportske novosti" kaže da nema nijednu želju, osim jedne. 

- Eto, na kraju ste mi ipak izvukli jednu želju.... Ne bih želeo da dobijemo Srbiju u grupi! Ne bih hteo da igramo sa njima. Srbija je kvalitetna reprezentacija koja ima izuzetan broj kvalitetnih igrača koji igraju u jakim evropskim klubovima. Ne samo to, Hrvatska njima predstavlja ogroman motiv. Protiv nas bi imali ogroman naboj. Ne, to zaista ne bih želeo. Neka nas Srbija mimoiđe u žrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading