Stari trenerski vuk gasi požar u Evertonu

Sport

28.11.2017

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Everton igra jednu od najgorih sezona u Premijer ligi, ekipa niže poraze, a od borbe za izlazak u Evrope vodiće grčevitu bitku za opstanak. Trener Ronald Kuman platio je ceh, a na njegovo mesto mogao bi da dođe menadžer koga prati reputacija čoveka koji nikada nije ispao u niži rang takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Big Sem" sve bliže klupi Evertona

Engleski mediji preneli su danas informaciju da bi iskusni Sem Alardajs mogao da preuzme velikana iz Liverpula, uprkos najavi od ovog leta da se povlači iz trenerskog posla.

Alardajs je prošle sezone spasio ekipu Kristal Palasa ispadanja iz lige, nakon čega je rešio da napusti klub sa "Selhurst parka" i posveti se porodici.

Alerdajs je u karijeri u Premijer ligi vodio Bolton, Njukasl, Blekburn, Vest Hem, Sanderlend i Kristal Palas, pored toga što je kratko bio i selektor Gordog Albiona.

Everton je trenutno 16. na tabeli sa samo 12 bodova, dva više od Vest Hema koji je prvi ispod crte, pa je sigurno da će se do kraja sezone voditi paklena borba za opstanak, u koju će, mimo svih prognoza, biti uključen i Everton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading