Krovinović ušao u istoriju Benfike!

Autor: I. V.

Sport

28.11.2017

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Luka Modrić, kako Portugalci nazivaju Filipa Krovinovića, u pobedi Benfice protiv Setubala 6:0 upisao se u istoriju portugalske lige.

RepublikaFoto: youtube.com/SharkProductions
Krovinović igra odlično u dresu Benfike

Krovinović je za 90 minuta na terenu imao samo jedno pogrešno dodavanje! Tačno je kompletirao 57 od 58 svojih dodavanja, odnosno imao je tačnost od 98 posto, a to još nikad dosad nije pošlo za nogom igraču sa više od 50 dodavanja na utakmici portugalskog prvenstva. Ovo mu je bila tek šesta utakmica u portugalskom prvenstvu i već je postavio rekord.

Novinari su oduševljeni njegovim nastupima, a Portovi navijači upozoravaju svoje igrače uoči velikog derbija u petak „zaustavite Krovinovića i zaustavili ste Benfiku.

Krovinović je u Benficu stigao iz Rio Avea za 3,5 miliona evra, ali procvetao je tek sad jer je pauzirao dva meseca zbog operacije bruha. U Hrvatskoj je nastupao za Zagreb.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading