ĐUKIĆ: Sve ćemo učiniti da se osvetimo Voždovcu

Autor:

Sport

28.11.2017

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da će njegovi fudbaleri učiniti sve da pobede Voždovac i revanširaju se tom klubu za poraz u prvom delu Superlige

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Miroslav Đukić

- Sve ćemo učiniti da pobedimo i revanširamo se za poraz od njih u prvoj utakmici. Poštujemo ih, ali nam treba dobar rezultat da ostanemo u trci za titulu. Čeka nas veoma jak rival - rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

Utakmica između Voždovca i Partizana igraće se na stadionu na Voždovcu u sredu od 16 časova.

- Ako želimo da pobedimo Voždovac, moramo da izjednačimo njihov intenzitet. Ako to ne budemo uradili, nemamo šta da tražimo u toj utakmici - kazao je Đukić.

Marko Jevtović, Ognjen Ožegović i Nemanja Miletić su se oporavili od povreda i Đukić se nada da će moći da računa na njih, dok su povređeni Miroslav Vulićević i Marko Janković.


- Janković je dobio dosta bolan udarac u kuk i nećemo moći da računamo na njega na ovoj utakmici, ali se nadam da će biti spreman posle nje - rekao je Đukić.
 
RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Posebna tema u Partizanu je golman Vladimir Stojković, za koga se ne zna da li će u zimskom prelaznom roku ostati u klubu iz Humske.

- Svi koji volimo Partizan savetujemo Stojkoviću da ostane, jer je važna karika na terenu i van njega. Igrači se osećaju sigurnije sa njim, brani u vrhunskoj formi i Partizan će sve učiniti da on ostane jer je deo nas. Pokušaćemo sve, ali videćemo koliko je to realno - rekao je Đukić.

On je komentarisao "rat saopštenjima" Partizana i Crvene zvezde.


- Moramo da se borimo da suđenje bude što kvalitetnije, što manje stvari da se dešava za "zelenim stolom" i da bude što manje diskusija, da najviše pričamo na terenu - rekao je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading