Grujićev menadžer: Ne sme da napravi grešku kao Lazar Marković

Autor:

Sport

27.11.2017

10:19 >> 13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić će u januaru, gotovo je izvesno, otići na pozajmicu iz Liverpula, ali će ostati u Engleskoj.

Marko Grujić

Hadersfild, koji vodi David Vagner, zainteresovan je da pozajmi srpskog reprezentativca iz Liverpula, prenose engleski mediji, a glavna spona mu je blisko prijateljstvo sa menadžerom "redsa" Jirgenom Klopom.

- Nije otišao nigde jer ga veoma cene u Liverpulu i nisu želeli da ode, samim tim nije dobio dozvolu da traži klub - rekao je Stojadinović.

- Ipak, potrebna mu je bolja minutaža, potrebno mu je da bude na terenu i mislim da je za njega najbolje rešenje da ode na pozajmicu i da se vrati u Liverpul kada bude mogao da računa na to da će igrati. Mora da ode na pozajmicu, ali to mora da bude engleski klub kako mu se ne bi dogodila greška koju je napravio Lazar Marković - rekao je Stojadinović za Blic, a vest prenose i engleski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading