Real "alarmirao" Inter, Ikardiju novi ugovor u Interu

Autor:

Sport

23.11.2017

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski fudbalski klub Inter namerava da uskoro obnovi ugovor sa kapitenom Maurom Ikardijem posle velikog interesovanja, pre svih Real Madrida, prenosi "Kalčomerkato".

RepublikaFoto: instagram.com/mauroicardi
Mauro Ikardi

Argentinskom golgeteru saradnja sa "neroazurima" ističe 30. jula 2021. godine, ali je postojeća klauzula od 110 miliona evra, prema proceni čelnika milanskog kluba, mala u odnosu na igre koje pruža ove sezone, posebno jer su letos ostvareni veliki transferi poput Nejmarovog za 222 miliona evra i Kilijana Mbapea za 180 miliona u PSŽ, kao i Usmana Dembelea za 105 miliona u Barselonu.

 

⚽️⚽️ #MI9 . . . . . #goals #football #me #happy

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on Nov 21, 2017 at 6:11am PST

Zanimljivo je da je Ikardi prošle i 2015. godine obnavljao ugovor sa Interom, a trenutno je najplaćeniji u timu sa 4,5 miliona evra i to bez velikih bonusa koji mu slede za dobar učinak na terenu.

Ikardi je nedavno izjavio da je srećan u Interu, ali glasine o interesovanju Reala naterale su rukovodstvo trostrukog prvaka Evrope da preduzme mere da ga zadrži.

Ikardi je i ove sezone jako produktivan, sa 13 golova u Seriji A drugi je strelac prvenstva, iza napadača Lacija Ćira Imobilea.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading