Evo zašto Ronaldo nije prežalio što ga je Zidan otpisao

Autor: I. V.

Sport

22.11.2017

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bešiktaš je sinoć remizirao sa Portom (1:1) i kolo pre kraja napravio veliki uspeh. Crno-beli iz grada na Bosforu prvi put nakon 18 godina prošli su grupnu fazu Lige šampiona. Jedan od najzaslužnijih za to je nekadašnji štoper Real Madrida Pepe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pepe je odigrao još jednu vrhunsku partiju

Sjajni štoper koji za tri meseca puni 35 godina, protiv Porta je odigrao perfektnu utakmicu, a toone svedoče izvještaji i komentari sa meča, ali i njegove brojke. 

Protiv svog bivšeg kluba, iz kojeg je pre deset godina za 30 miliona evra prešao u Real, Pepe je pet puta "očistio" u opasnim situacijama, dobio je sve vazdušne duele, osam puta uzeo loptu suparnicima na zemlji i četiri puta presreo protivnička dodavanja. 

Pepea je Real otpisao u proljeće ove godine, nakon što je Brazilac s portugalskim pasošem trijumfalnu sezonu kluba većinom proveo povređen i odigrao samo 13 utakmica. 

Pepe je bio ogorčen zato što mu se Real tako "zahvalio" na deset godina požrtvovne službe "kraljevićima". Štoper koji je svim raspoloživim sredstvima zastrašivao suparnike odbačen je zbog povreda i godina.

Kristijano Ronaldo bio je ljut na trenera Zidana što je otpisao Pepea, ali ljutnja bila je ništa  prema onoj koju je osjećao štoper. Prema pisanjima španih medija, nagovarao je najboljeg igrača i strelca Reala da i on napusti klub koji ne poštuje velikane. 

Pepe je utočište našao u Istanbulu, gdje je dočekan kao božanstvo. U Bešiktašu je nezamjenjiv, a moguće je da ga žreb spoji sa Realom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading