"Znate, ja navijam za protivnički tabor": GENERAL MLADIĆ SVOJEVREMENO NA "MARAKANI" OTKRIO KOJI KLUB VOLI

Autor:

Sport

22.11.2017

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnja kustoskinja u muzeju Crvene zvezde Milena Pavlović opisala je kako je izgledao njen susret sa optuženim generalom Ratkom Mladićem. On je tom prilikom priznao na stadionu u Ljutice Bogdana da je navijač Partizana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mladić na "neprijateljskoj teritoriji" priznao da navija za Partizan

"Delije" sa severa i "Grobari" sa juga ga obožavaju i pred izricanje presude smislili su pesmu u njegovu čast, gde ga zovu srpskim herojem, pitanje je koliko njih je upoznato sa tim da je Mladić navijač Partizana.

Legendarni Zvezdin kustos Milena Pavlović, koja je 40 godina radila u Zvezdi, gde je bila kustos muzeja, otkrila je kako je izgledao jedan njen susret sa Mladićem, koji je došao sa sinom u trofejnu salu na Marakani, gde je sa njim imala interesantan razgovor.

- Pre nekoliko godina u muzej je došao Ratko Mladić, sa sinom. U jednom trenutku mi je rekao: ''Divan je ovaj muzej ali, znate, ja sam navijač protivničkog tabora." Nasmejala sam se i rekla: "Gospodine generale, jasno mi je da ste indoktrinirani, još dok ste bili mladi - aludirala je Milena na povezanost vojske i Partizana u to vreme.

Mladić se osmehnuo i rekao: "Dobro, ali moj sin je navijač Zvezde..."

"Dobro je, na mlađima svet ostaje!", odgovorila je Pavlovićeva na repliku generala Ratka Mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading