VUKIĆ ZOVE GROBARE NA STADION: Ova karta nema cenu!

Autor:

Sport

21.11.2017

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten fudbalera Partizana Zvonimir Vukić pozvao je navijače crno-belih da kupe karte i daju veliku podršku ekipi u odlučujućem meču protiv Jang Bojsa za prolaz u eliminacionu fazu Lige Evropa.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Vukić će uživo pratiti meč Partizana i Jang Bojsa

Partizan je nastavio akciju započetu od duela sa albanskim Skenderbegom da ulaznice na blagajni kupuju uprava, fudbaleri i stručni štab.

- FK Partizan ni ovog puta, kao što je to bio slučaj u utakmici sa Skenderbegom neće deliti besplatne karte, već će svi uključujući članove UO Partizana, igrače i stručni štab svoje karte kupovati regularno na blagajni stadiona Partizan ili prodajnom mestu Tiketlajn - saopštio je Partizan.

Utakmica između Partizana i Jang Bojsa biće odigrana u četvrtak od 21.05 sati.

- Do sada nije bilo uobičajno da karte kupuju igrači, članovi stručnog štaba i uprava. Ali ovo je pravi put za domaći fudbal koliko god delovalo bolno u prvi mah. Partizan zaslužuje podršku vernih navijača posebno kada govorimo o utakmicama koje igraju u Evropi. Pozivam ih da kupe svoju personalizovanu kartu i dođu na stadion. Lepa uspomena, a biće još lepša ako Partizan pobedi i nastavi proleće u Evropi. Onda ova karta neće imati cenu - rekao je Vukić.

Vukić (38) je za Partizan igrao u tri navrata, ukupno sedam godina i za to vreme osvojio četiri titule prvaka države i dva kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading