Iz Borca poručuju: U INAT DUŠMANIMA OSTAJEMO U LIGI!

Autor: mozzartsport.com

Sport

19.11.2017

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borca iz Čačka ponovo su bili u centru pažnje naše Super lige u fudbalu. Oni su na duelu protiv Spartaka demonstrativno seli na teren kako bi iskazali neslaganje i protest sa sudijskim odlukama u tom meču. Čačani najavljuju da neće istupiti iz lige u inat svima koji im čine zlo u domaćem šampionatu.

RepublikaFoto: boracfk.com
Protest igrača Borca u Subotici

Sportski direktor Borca Ivan Stevanović digao je glas protiv navodne sudijske krađe.

- Ostaćemo u ligi, iz inata, iz ponosa, a zbog pravde koja nas je i u subotičkoj farsi mimoišla. Ništa nije slučajno, niti iz nehata, da bi se sumnjive i štetne odluke arbitara po FK Borac kao lavina iznova i iznova obrušavale na moje momke koji časno nose dres našeg kluba. Sutra u 15 časova, održaćemo vanrednu konferenciju za medije, da bi se naš glas čuo zbog fudbala i igre koja zaslužuje više poštovanja - rekao je Stevanović.

On je istakao da igračima Borca ništa ne zamera. Naprotiv, obećava opstanak u eliti.

- Zahvaljujem se mojim momcima, Borčevim "zebrama". Oni su se lavovski borili za dres i grb kluba koji ne bez razloga živi 91 godinu. Podržavam ih i bodrim, jer dželati nam ne mogu ništa. Mi ostajemo ne samo u igri, nego i u Superligi. To obećavam timu, navijačima i sportskoj javnosti - istakao je Stevanović, a prenosi Mozzartsport.

Čelnici Borca oglasili su se na zvaničnom sajtu.

- Znamo da ko gubi ima pravo da se ljuti. Borac je ponovo izgubio, ali ono što se dešavalo na severu Srbije ne izaziva ljutnju, već gnev i bes. Očito je da iz utakmice u utakmicu specijalci u vidu fudbalskih arbitara odrađuju bez imalo savesti svoj posao. Naš tim je poražen od Spartaka uprkos vođstvu. Više od jednog poluvremena Borac je igrao sa dva igrača manje, a čovek koji obavlja posao fudbalskog sudije je dva puta upro prstom u belu tačku. Kamere su sve zabeležile u Subotici, samo se nadamo da oni koji budu montirali taj materijal imaju bar malo više savesti od pomenutih aktera ovog meča. To zaista nije teško - navedeno je na sajtu Borca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading