Voleo je piće, žene i kafane: ROBINJO PRIZNAO ZAŠTO NIJE IMAO BOLJU KARIJERU

Autor:

Sport

19.11.2017

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Robinjo važio je za jednog od najvećih talenata svetskog fudbala do pre nekoliko sezona. Dok je nastupao za madridski Real važio je za jednog od najboljih driblera na svetu, a nakon prelaska u redove Mančester sitija polako, ali sigurno je tonuo, dok nije skončao na klupi "Građana".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robinjo je tokom karijere podlegao pod uticaj novca i slave

On je otkrio i razloga za ovakav nagli pad u njegovoj karijeri. Naime, Robinjo je upao u loše društvo koje se tih godina okupilo u Sitiju, a zajedno sa Džoom Hartom, Mikom Ričardsom i Valerijem Božinovim nije bilo diskoteke koju ova družina nije overila.

- Voleo sam Mančester, sve mi se dopadalo - od kluba do restorana, mesta za provod. Posebno noćni klubovi. Uživao sam u žurkama, a uživali su i moji saigrači iz Sitija - priča Robinjo, koji u 33. godini igra solidno za Atletiko Mineiru.

Na ruku mi nije išla ni činjenica da su paparaci u Engleskoj nemilosrdno eksploatisali njegovu strast ka noćnom životu i provodu, zbog čega je Brazilac bio skoro na stubu srama ostrvskih medija.

- Englezi su izlazili češće od nas Brazilaca. Golman Džo Hart uvek je bio u provodu, Mika Ričards i Šon Rajt Filips takođe, ali novinari su samo nas lovili.

Robinjo je na Etihadu bio od 2008, kada je došao kao pozajmljeni igrač Reala, do 2010, kada je prešao u Milan. Posle toga usledile su epizode u Santosu i Kini, a od februara 2016. godine brani boje brazilskog Atletika iz Mineira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading