JANKOVIĆ: Dajte krv, pa da zajedno slavimo pobedu u LE

Autor:

Sport

19.11.2017

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler Partizana Marko Janković pozvao je navijače da napune stadion u Humkoj u četvrtak, u ključnom meču Lige Evrope.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Marko Janković

Crno-beli dočekuju švajcarski Jang Bojs u petom kolu Grupe C, a pobedom bi obezbedili plasman u drugu fazu takmičenja i nastup u Evropi i na proleće.

Partizan je u seriji od sedam pobeda u svim takmičenjima, nije poražen od kraja septembra i gostovanja Dinamu u Kijevu, a Janković je postigao tri gola u poslednja dva meča.

- Dajte krv! Prvo pozivam sve da se priključe akciji dobrovoljnog davanja krvi (ponedeljak) i tako pomognu onima kojima je potrebna krv, a ujedno pomognemo i Institutu za transfuziju krvi Srbije jer su zalihe neophodne svuda i stalno - poručio je Janković.

RepublikaFoto: instagram.com/marko10j
Marko Janković i Vulićević

- Sve pozivam da dođu u četvrtak, kupe karte i bodre nas. Imamo nekolko dana da se spremimo, nadamo se punom stadionu i podršci, a potom da zajedno proslavimo pobedu. Potrebno je da imamo pravi pristup utakmici, a ne vidim razlog da bude drugačije - kaźe Janković.

Crnogorski fudbaler je u nedelju sa dva pogotka doneo crno-belima važnu pobedu u Ivanjici (2:0).

- Drago mi je da sam nastavio niz,nadam se da moźe i u četvrtak. Najvažnije je da mi dobijamo, a ko je strelac manje je važno - dodao je krilni napadač srpskog šampiona.

Partizan je za razliku od nekoliko prethodnih susreta ovaj meč rešio već u prvom poluvremenu.

- Odavno nismo mirnije odigrali i pametnije, upravo onako kako smo priželjkivali. Teren je bio loš i razlog više za slavlje je što nismo utrošili toliko snage jer smo došli do dva gola realativno rano - rekao je Janković.


Serija pobeda podigla je samopouzdanje ekipi Miroslava Đukića koji je sam istakao da tim igra sve bolje.

- Jednostavno nekad ekipa igra bolje nekad lošije, a u suštini je sve isto. Oscilacije su normalne. Prošle godine smo imali 40 utakmica u nizu bez poraza i to je svima bilo normalno, a zapravo to nije normalno. Navikli smo publiku na to, a teško je držati taj ritam posebno kad igrate na tri fronta sa tolikim brojem utakmica - zaključio je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading