BUDUĆNOST SRPSKOG FUDBALA: Boaći zbog njega pao u drugi plan

Autor:

Sport

19.11.2017

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri gola postigao je Ričmond Boaći u pobedi Crvene zvezde nad Radom, ali je sva pažnja navijača crveno-belih u nedelju usmerena na budućnost kluba, i verovatno našeg fudbala Dejana Joveljića.

 
RepublikaFoto: instagram.com/___jovelja___
Dejan Joveljić

Momak koji je pre nekoliko dana het-trikom rešio omladinski večiti derbi je otišao još dalje i postigao šest golova u pobedi nad pirtoskim Radničkim od 7:2.

Joveljić je postizao golove u 20, 37, 46, 54, 57. i 84. minutu, a strelac jednog gola bio je i Bosić, dok su golove za goste postigli Radenković i Milojković.

RepublikaFoto: instagram.com/___jovelja___
Dejan joveljić

Zvezdino čudo od deteta je ove sezone već postigao 30 golova na 13 utakmica u omladinskoj konkurenciji i navijači crveno-belih sa nestrpljenjem očekuju njegove nastupe u seniorskom timu.

- Eto dаnаs sаm postigаo šest golovа, nаmestilo se tаko, а mogаo sаm i još dа postignem, аli zаdovoljаn sаm. Nаrаvno, nаjbitnije je dа pobeđujemo i dаlje. Trideset golovа nа trinаest utаkmicа, lepа stаtistikа, аli kаžem već ko znа koji put, nije bitno koliko ću golovа dаti, vаžno je dа se titulа osvoji. Mаlo mi je i žаo što se sledeće nedelje zаvršаvа ovа polusezonа u Omlаdinskoj ligi pošto nаm bаš dobro ide, аli nаdаm se dа ćemo tаko nаstаviti i u prolećnom delu - rekаo je Joveljić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading