(VIDEO) Hajnkes se pobedom vratio u Bajern, "Jarčevi" nastavili da posrću

Autor:

Sport

18.11.2017

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna izgleda ni ove sezone neće imati dostojnog protivnika u Bundesligi. Novi-stari trener Jup Hajnkes vratio se pobedom protiv Augzburga rezultatom 3:0, a Keln i dalje "drži fenjer" pošto su i u ovom kolu poraženi od Majnca sa 1:0.

RepublikaFoto: instagram.com/rl9
Levandovski i dalje rešeta bez milosti

Povratak Jupa Hajnkesa na klupu najboljeg nemačkog kluba ulepšali su Arturo Vidal i Robert Levandovski sa dva gola, a pobeda je mogla biti izražena i većom razlikom da Bavarci nisu "prikočili" u drugom poluvremenu, očito čuvajući snagu za naredne izazove.

Leverkuzen i Lajpcig su podelili plen u najzanimljivijoj utakmici kola, a više razloga za osmehe imaju "aspirindžije" koje su dva puta sustizale prednost aktuelnih vicešampiona Nemačke, a od 52. minuta su imali i igrača manje zbog isključenja Hajnrihsa.

Keln je doživeo novi poraz na gostovanju Majncu rezultatom 1:0, Volfzburg je savladao Frajburg pred svojim fanovima sa 3:1, dok su Hofenhajm i Frankfurt igrali 1:1 nakon što je Marko Ut doneo domaćinu spas u nadoknadi vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading