(VIDEO) Čelsi i Siti se osamili na vrhu, Salah za istoriju

Sport

18.11.2017

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija i Mančester sitija osamili su se na vrhu Premijer lige nakon upisanih trojki na gostovanju VBA, odnosno ekipi Lester sitija. Mohamed Salah nosio Liverpul do pobede, a Kristal Palas bodom protiv Evertona razočarao navijače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siti opet pokazao snagu u domaćem prvenstvu

Lider Mančester siti nije imao većih poteškoća na gostovanju Lesteru, pa su golovima Gabriela Žesusa u sam smiraj prvog poluvremena i Davida Silve u 49. minutu zapečatili sudbinu "Lisica", koje su ih prošle sezone na istom mestu počistile rezultatom 4:2.

Pobeda "Građana" mogla je biti i ubedljivija, ali je čuvar mreže domaćih Kasper Šmajhel nekoliko puta bio na visini zadatka. Bez obzira na to, Siti je ostao na vrhu tabele sa komotnom prednošću od 9 bodova u odnosu na drugoplasirani Čelsi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Upravo su "Plavci" prikazali najbolju partiju dana, pošto su domaćem Vest Bromviču spakovali četiri gola i preuzeli barem za kratko drugo mesto od Mančester junajteda.

Belgijanac Eden Azar je blistao sa dva gola, svoj uspešan niz nastavio je i Alvaro Morata koji je i "načeo" odbranu VBA na ovom susretu, a ni Španac Markos Alonso nije propustio priliku da se upiše na semafor.

Liverpul je bio sjajan protiv Sautemptona, a Mohamed Salah je sa dva postignuta gola stao rame uz rame sa svim legendama "Redsa" u bogatoj istoriji kluba, pošto je postao igrač koji ima najbolji učinak nakon 12 utakmice. On je upisao osam pogodaka, a prva dva u trijumfu od 3:0 njegovo su delo.

Osim Egipćanina i buntovni Felipe Kutinjo se radovao golu, kojim je zapečatio sudbinu gostiju u drugom poluvremenu.

U ostalim susretima davljenici Kristal Palas i Everton su podelili bodove u zanimljivom meču, Barnli je nastavio sa dobrim rezultatima protiv Svonsija, dok je Bornmut bio raspucan protiv novajlije Hadersfilda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading