Rusi pišu: Mažić sudi na Mundijalu

Autor:

Sport

18.11.2017

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju neće samo fudbaleri predstavljati na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. Kako prenosi "Sport ekspres", naš najbolji sudija Milorad Mažić deliće pravdu na šampionatu sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mažić će suditi na SP-u u Rusiji

Arbitar iz Vrbasa je tako dobio veliku čast da sudi na mečevima na Mundijalu i biće mu to drugo takmičenje, posle onog 2014. godine koje je održano u Brazilu.

Mažić će biti jedan od devet evropskih sudija koji će se naći na centru na Svetskom prvenstvu, a među njima se je i srpski tim. Dakle, našem najboljem sudiji će i u Rusiji pomagati Dalibor Đurđević i Milovan Ristić.

Među ostalim evropskim arbitrima koji će se naći na Svetskom prvenstvu nalaze se: Feliks Brih (Nemačka), Čunejt Čakir (Turska), Bjorn Kujpers (Holandija), Simon Marčinijak (Poljska), Antonio Miguel Lahoz (Španija), Damir Skomina (Slovenija), Đanluka Roki (Italija) i Klemen Turpan (Francuska).

Ruski mediji konstatuju da na prvenstvu verovatno neće biti domaćeg arbitra Sergeja Karaševa, koji se ove godine nije proslavio na evropskoj sceni. Moguće je da će se on naći kao rezerva među sudijama koji će gledati video snimke.

Podsetimo, Milorad Mažić je ove godine sudio finale Kupa Konfederacija i četiri kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading