"AZURI" REZERVISALI HOTEL U RUSIJI, ali nisu računali na faktor "Švedska"

Autor:

Sport

16.11.2017

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Italije i dalje su jedna od glavnih tema sportskih medija nakon ispadanja u baražu za Mundijal u Rusiji od Švedske, a koliko su "Azuri" bili ubeđeni u uspeh svedoči i činjenica da je njihov fudbalski savez čak i rezervisao hotelski smeštaj u Rusiji za naredno leto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Italijanska nacija i dalje je u stanju šoka zbog fudbalera

Ovu vest prenela je danska televizija "TV 2", koja je došla do saznanja da će upravo selekcija Danske preuzeti rezervaciju Italijana, odnosno da će njihova delegacija narednih dana ići u izvidnicu hotela i ostalih delova ugostiteljskog objekta.

- Velike zemlje na ovakvim takmičenjima moraju da vode računa o svim detaljima. Zato, moramo što pre da vidimo šta nam je činiti i da li možemo da imamo koristi od hotela koji su "azuri" rezervisali. Postoji velika razlika između ovoga što vole Italijani i Danci, ali ako nam se ponudi jeftinija varijanta, zašto da ne preuzmemo njihovu rezervaciju - rekao je predsednik FS Danske Klaus Breton-Majer

Dakle, Italijani nisu ostavljali ni promil nade Šveđanima da mogu da ih eliminišu u doigravanju za SP, ali je njihova računica ipak imala falinke. Tako će četvorostruki planetarni prvaci prvi put nakon punih 60 godina mečeve Svetskog prvenstva morati da prate ili sa tribina, ili putem malih ekrana, što je nekako verovatnija opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading