Bliži se kraj: KAPITEN CRNO-BELIH ZA POLA GODINE IDE U PENZIJU!

Autor: sport.blic.rs

Sport

14.11.2017

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić planira da po isteku ugovora na kraju sezone stavi tačku na svoju sjajnu profesionalnu karijeru. Navijačka pesma u kome "Grobari" pozivaju Ilića da igra još malo, definitivno će poslednji put biti pevana s proleća u Humskoj.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbelgrade
Kapiten Partizana planira da okači kopačke o klin

Ilić je već nekoliko puta odlagao kraj karijere, ali sada kaže da se oseća spremnim da se smiri.

- Mislim da mi je ova sezona poslednja. I dalje imam veliku želju za treningom, a srce mi je puno kada igramo dobro. Ovakve stvari mi prijaju, ali... Videćemo šta će Partizan da uradi na kraju ove sezone. Kraj karijere se kod mene nikad ne zna - rekao je Saša Ilić za "Blic".

Saša Ilić kaže da se nada prolasku u drugu fazu Lige Evrope, ali i da ekipa mora da ostane pribrana pred duel protiv Jang Bojsa.

- Na dobrom smo putu da se plasiramo u narednu rundu, ali je potreban i taj jedan korak. Imamo šansu, ali ne smemo da budemo euforični. Pre nekoliko sezona smo bili u sličnoj situaciji, pa nam se desilo da ispadnemo. U podsvesti razmišljamo o Jang bojsu, ali polako - opomenuo je Ilić.

Vezista crno-belih je dodao i da navija da drugi srpski klub u Ligi Evrope, večiti rival Crvena zvezda, obezbedi proleće na evropskoj sceni.

- Najnormalnija je stvar da u evropskim utakmicama navijam za večitog rivala. Nikada se nije desilo da i Partizan i Crvena zvezda prezime u Evropi, a ja se nadam da će tako biti ove godine - istakao je Saša Ilić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading