KRSTAJIĆ: Ponosan sam na igrače

Autor:

Sport

14.11.2017

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić bio je zadovoljan kompletnim utiskom koji su "orlovi" ostvarili na dva meča azijske turneje.

RepublikaFoto: fss.rs
Krstajić na meču sa Južnom Korejom

Srbija je pre nekoliko dana pobedila Kinu 2:0, a u utorak su "orlovi" odigrali 1:1 sa Južnom Korejom.

- Mislim da smo u meč ušli dobro pripremljeni, veoma skoncentrisani. Momci su pokazali da su dobra grupa, i pored napornog puta, malo vremena za aklimatizaciju, pokazali su maksimalnu ozbiljnost i veliku profesionalnost na terenu i van njega. Veoma sam ponosan na njih. Stariji igrači su prihvatili mlađe, osetila se ta pozitivna atmosfera i na terenu, tako da pozitivan rezultat koji smo ostvarili je kruna takve atmosfere. Drago mi je i zbog Baneta Ivanovića, našeg kapitena, koji je nastupao 100. Put za reprezentaciju i ja mu želim da još dugo traje, jer je pravi vođa. Možemo, dakle, srećni i ponosni da se vratimo sa ove turneje - rekao je Krstajić.

Na azijskoj turneji mnogo mladih igrača je dobilo priliku.

- Cilj turneje je i bio da se mladi igrači ubace u vatru, da vidimo da li imaju kvalitet koji su i potvrdili. Svi oni su otvorili "novu temu" koja se tiče spiska putnika za Svetsko prvenstvo. Ova turneja je uspela, Srbija je dobila još šest-sedam igrača na koje može da računa u budućnosti. I ko god da bude vodio Srbiju u Rusiji, imaće slatke muke da izabere one koji će nas tamo predstavljati - rekao je Krstajić.

On je čestitao mladoj reprezentaciji Srbije na pobedi protiv Jermenije.

- Pet od pet je veliki uspeh. I mogu samo da čestitam kolegi Đoroviću koji je bio i omalovažavan, a pokazao je da je pravi čovek na pravom mestu – rekao je Mladen Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading