Složili se Srbi i Hrvati: "Orlovi" i "Kockasti" svim srcem uz Novi Zeland!

Sport

13.11.2017

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije i Hrvatske obezbedili su plasman na Mundijal u Rusiji, naš tim direktno iz grupe, a Hrvati preko Grčke u baražu. Sad se čeka žreb za grupe, ali stvari bi mogle da postanu još bolje za dve reprezentacije pred izvlačenje kuglica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa prvog duela između Novog Zelanda i Perua

Hrvati su, po sadašnjem stanju stvari, najbolja selekcija iz trećeg šešira, a Srbija je prva u poslednjem, četvrtom šeširu. I jedna i druga selekcija mogle bi iz komotnije pozicije da sačekaju žrebanje prvog dana decembra ukoliko Novi Zeland eliminiše Peru u baražu.

Ako bi malena država iz regiona Okeanije uspela da načini podvig i izbaci favorizovane Peruance nakon 0:0 iz prvog susreta u Velingtonu to bi direktno značilo da Srbija skače u treći, a Hrvati u drugi šešir.

Za razliku od Srbije, ekipa Hrvatske ima i rezervnu varijantu, jer bi nju do drugog šešira pogurala i eliminacija Italije od Švedske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading