(FOTO) Engleski fudbaleri "vilenili" u izlasku, DVOJAC USLIKAN U ČUDNOJ POZI

Autor:

Sport

13.11.2017

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Engleske dobili su voljno od selektora Gereta Sautgejta nakon remija bez golova u prijateljskom susretu protiv Nemačke. Nekolicina njih je rešila da da sebi oduška u jednom od ekskluzivnih noćnih klubova, a golman Džo Hart i defanzivac Kiran Tripije uhvaćeni su od strane paparaca u pomalo čudnoj pozi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Golman Hart i ostali igrači "Gordog albiona" rešili da se baš opuste

Pojedini fudbaleri su fotografisani posle 03.30 ujutru kako napuštaju noćni klub u blago alkoholisanom stanju, a Hart i Tripije su se čak i držali za ruke po izlasku iz provoda.

Njih dvojica su ovim potezom "zapalili" Ostrvo, a verovatno je po sredi samo šala dvojice fudbalera koji su hteli da daju materijala prisutnim foto-reporterima.

iIgrači Mančester sitija, Džon Stons i Kajl Voker, pokušavali su za to vreme da se sakriju od paparaca stavljajući jaknu preko glave, odnosno šake preko lica, ali im to baš i nije pošlo za rukom, pošto se njihova lica na fotografijama manje-više prepoznaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading