MRKELA POTVRDIO: Pregovara se sa timom iz LIGA PETICE, Zvezda sprema SENZACIONALAN TRANSFER!

Autor:

Sport

22.01.2021

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je prelazni rok u pitanju, navijači Crvene zvezde čekaju neku transfer "bombu", a ove zime bi ona mogla da bude prodaja!

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda dobija ponude za mladog vezistu Njegoša Petrovića, a sportski direktor Crvene zvezde je gostujući na televiziji "Arenasport" govorio na tu temu.

- Njegoš Petrović se istakao igrama, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Ligi Evrope. Postoji interesovanje za njega i to iz ekipa koje igraju u Top 5 evropskih liga. Ne znam tačno dokle je to stiglo, znam da se razgovara i pregovara. Videćemo narednih dana- reko je Mitar Mrkela kao gost Arenasport.

Sportski direktor crveno-belih je pričao i o poziciji štopera, gde bi takođe moglo da bude promena. Postoji ponuda za Miloša Degeneka. Danima se priča da bi njegova zamena mogao da bude Duško Tošić...

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

- Ima interesovanja za Miloša Degeneka, sa istoka. Mislim da nećemo dovoditi igrača na toj poziciji, čak ni ako on napusti klub. Ostajemo sa trojicom fudbalera na toj poziciji, a to mogu da odigraju i Rodić, Gobeljić, Odada... Imamo dovoljno štopera- rekao je Mrkela.

 

Nekadašnji fudbaler aktuelnog šampiona Srbije ostao je zakopčan po pitanju dolaska Pipa Falka u Beograd, dodavši da bi svaki klub u Srbiji želeo takvog igrača u svojim redovima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading