Juve pravi planove za zimu, SMS NA VRHU LISTE ŽELJA!

Autor:

Sport

12.11.2017

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampioni Serije A Juventus vodiće ove sezone dosta neizvesniju bitku za naslov prvaka Italije u odnosu na prethodne sezone. Napoli, Inter, Roma i Lacio su trenutno poravnati sa "bjanko-nerima", a za očekivati je da tim bude dodatno pojačan u januarskom prelaznom roku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alegri želi da ima jaču ekipu na raspolaganju od januara

Juventusov direktor Bepe Marota je otvoreno najavio koga bismo mogli da vidimo u crno-belom dresu u narednoj kalendarskoj godini, ali je i naglasio koliko je teško da se realizuje jedan transfer.

- Ne možete svake godine da dovedete igrača od 100 miliona. Mi smo prodali Pogbu, stigao je Iguain, gledamo kako najbolje da uklopimo igrača i u skladu sa tim donosimo procene. Nas je iznenadio Dani Alveš odlukom da ode, a prodaju Bonućija smo planirali, on je hteo da nas napusti, dobili smo 40 miliona, to nam je omogućilo da kupimo neke igrače - aludirao je na dovođenje Bernadeskija.

Sportskim medijama na Čizmi svakako je najveća misterija da li će Juventus uspeti da u sledećem transfer-prozoru dovede srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića u Torino.

Navodi se da bi za Sergeja moglo da bude odvojeno oko 80 miliona evra, a sredstva bi bila obezbeđena prodajom jednog od startera. Pretpostavlja se da će taj starter biti Aleks Sandro, koga otvoreno pozivaju Čelsi i PSŽ.

Moglo bi se desiti da Brazilac ode već u januaru u Čelsi ili eventualno PSŽ, cena je oko 70 miliona evra, Juventus ima Asamou, ali i Hevedesa koji može da igra na toj poziciji, a novac bi bio uložen baš u dovođenje Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading