Nejmar bi opet da oformi MNS trio

Autor:

Sport

10.11.2017

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko meseci pošto je iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen, sudbina Nejmara u "gradu svetlosti" je pod velikim znakom pitanja.

RepublikaFoto: instagram.com/neymarjr
Prijateljsko ćaskanje: Nejmar, Mesi i Suarez

Od prvoga dana transfera Brazilca prate kontroverze - prvo se na loš način oprostio od bivšeg kluba čekajući da dobije bonus za lojalnost u vrednosti od 26 miliona evra, potom u čudnoj transakciji maltene sam platio otkupnu klauzulu od 222 miliona, da bi dve strane razmenile tužbe kojim je okončan proces prelaska.

Kako je stigao u Pariz, sačekao ga je novi problem, pošto mu Edinson Kavani nije dozvolio da šutira penal, pa će rezultat svađe biti verovatni odlazak Urugvajca u Premijer ligu. 


Zbog toga su lokalni mediji počeli da spekulišu da je nesrećan u Francuskoj, da bi nove informacije izneo katalonski "Sport", dnevnik blizak Blaugrani. Prema pisanjima katalonskih medija, 25-godišnji napadač je tokom nedavne posete Barseloni pitao bivše saigrače da li bi ga primili nazad. 

On je u društvu sina Davida Luke razgovarao sa Lionelom Mesijem, Luisom Suaresom i Pikeom, navodno pokušavajući da "ispipa teren" za povratak. 


Nezadovoljstvo se za sada ne oseća na terenu - PSŽ je u prvi u Ligi 1, već je prošao u osminu finala Lige šampiona bez primljenog gola, dok je Nejmar na 12 utakmica postigao 11 golova i upisao 9 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading