Upoznaj svog idola!

Autor:

Sport

10.11.2017

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan u ponedeljak 13. novembra na SC Partizan-Teleoptik organizuje jedinstvenu akciju Upoznaj svog idola tokom koje će dečaci uzrasta od 8-12 godina dobiti mogućnost da upoznaju prvotimce FK Partizan, ali i kroz zabavu rade na poligonu sa trenerima naše Omladinske škol , baš kao njihovi vršnjaci koji treniraju fudbal.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbelgrade
Saša Ilić

Svi zaintresovani dečaci treba da se prijave na tel. 011 3164 152, najkasnije do ponedeljka 13.11.2017. godine u 11 časova. Dečaci  treba ponesu sportsku opremu, patike, trenerku ili šorts i majicu.

Satnica je sledeća:

13.30 časova ‒ dolazak na rampu (SC Partizan-Teleoptik, Mostarska 12a Zemun) i popunjavanje prijave.

13.45 časova ‒ ulazak u svlačionicu i presvlačenje za trening.

14.00 časova  ‒ Izlazak na teren i rad na poligonu sa eminentnim trenerima naše omladinske škole tokom kojeg će se deca igrati, prolaziti prepreke, učiti prve fudbalske korake.

14.30 časova  ‒  Deci će se na terenu pridružiti prvotimci FK Partizan koji će sa dečacima  zajedno proći poligon, igrati fudbal, potpisivati autograme, slikati se i sl…

14.45 časova  ‒  Odlazak sa poligona i ulazak u svlačionicu.

Cilj ove akcije je da dečacima kroz sportsku interakciju približimo svet fudbala, rad OŠ FK Partizan, a ujedno i kroz zajedničko druženje sa prvotimcima Partizana damo motivaciju za dalje sportske i životne ciljeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading