LUDI DANAC: Gravesen pucao na saigrače

Autor:

Sport

09.11.2017

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši danski fudbalski reprezentativac Tomas Gravesen bio je lud da je pucao na saigrače pištoljem za pejntbol, otkrio je njegov bivši saigrač Džejms Mekfaden.

RepublikaFoto: instagram.com/explore/tags/gravesen/
Gravesen je u karijeri igrao i za Real

Gravesen (41) je u karijeri igrao za Hamburger, Everton, Real i Seltik.

- Pre mog dolaska u Everton 2003. mislio sam da je harizmatična osoba i dobar fudbalera. A onda sam upoznao njega. Jednom je na trening došao sa pištoljem za pejntbol i počeo je da puca na saigrače. Čovek je luda - rekao je Mekfaden i nastavio:

- Klupski fizioterapeut je trčao sa povređenim fudbalerom kada je odjednom iskočio Gravesen i ispalio je raketu u njega.

On je istakao da su navijači obožavali Gravesena.

- On je zaista lud. Čovek koga morate izbegavati. U situacijama jedan na jedan je fantastičan lik, ali kad je u grupi postaje noćna mora. Nije voleo da plaća račune, nije hteo time da se bavi pa je živeo kod Lija Kerslija. Nije hteo da luksuzno letuje, a tokom leta je živeo kod majke u podrumu - naveo je Mekfaden.

Gravesen trenutno živi u Las Vegasu sa suprugom Kamilom Perse. On je postao poznati igrač pokera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading