KRSTAJIĆ RESPEKTUJE KINU: Piksi je veliko trenersko ime

Autor:

Sport

09.11.2017

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da je Kina u velikoj fudbalskoj ekspanziji.

RepublikaFoto: fss.rs
Krstajić i Tadić na konferenciji za novinare u Kini

Srbija i Kina odigraće u petak od 12.30 sati prijateljski meč u Guangdžou.

- Kina se nalazi u velikoj ekspanziji što se tiče kvaliteta lige, klubova i same reprezentacije. A, kada se radi o taktici, pripremamo se za ovaj meč kao i za svaki drugi. Poštujemo Kinu kao protivnika, gledali smo neke njihove susrete i spremno dočekujemo ovu utakmicu - naveo je Krstajić.

Posebnu pažnju kineskih medija od srpskih fudbalera privlači Nemanja Gudelj, koji igra za klub Tjandjin Teda u toj zemlji.

 - Što se tiče Gudelja, mislim da je pravi igrač, karakter koji je pokazao kroz utakmice za reprezentaciju govori da prezentuje Srbiju na pravi način u Evropi i svetu. Uvek je bio na raspolaganju reprezentaciji i uvek se dobro ponašao. On je jedan od igrača koji je pokazao kako treba da se pojedinac odnosi prema obavezama u klubu i reprezentaciji - rekao je Krstajić.

Novinare je zanimao i Krstajićev komentar o proslavljenom srpskom fudbaleru Draganu Stojkoviću, koji vodi kineski Guangdžou RF.

 - Imao sao sam prilike i da igram sa Draganom Stojkovićem u reprezentaciji kada sam počinjao. On je legenda srpskog fudbala, veliko ime kao igrač i kao trener. Pričali smo o utakmici koja nas očekuje, rekao mi je mnogo lepih reči o kineskoj reprezentaciji, istakao da je veoma zadovoljan boravkom u Kini - kazao je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading