"Bili" su postali modri: HULIGANI NAPADAJU I PRETE FUDBALERIMA HAJDUKA!

Sport

09.11.2017

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Hajduk iz Splita prolazi kroz tešku organizacionu i krizu rezultata poslednjih godina, a nakon teškog poraza na "Poljudu" od Rudeša 2:3, navijačima ovog kluba je prekipelo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hajduk prolazi kroz jedan od najtežih perioda u istoriji

Popustili su živci fanovima "bilih", Dinamo je godinama ispred njihovog kluba, a poslednjih sezona pretekla ih je i Rijeka, tako da se Hajduk trenutno malo pita u raspodeli trofeja u hrvatskom fudbalu.

Mediji u Hrvatskoj prenose da je fudbaler iz Kameruna Frank Ohandza prijavio policiji pretnje i napad nekoliko osoba, koji su galamili i bacali predmete prema prozoru stana u kojem živi u Splitu. Policija je dan kasnije privela 23-godišnjaka, osumnjičenog da je učestvovao u incidentu, ali je on sve negirao.   

Nešto posle 21 čas huligani su se okupili ispred stana u kome živi Ohandza, gde su prozivali tamnoputog igrača, gađali njegov prozor kamenicama, a usput su oštetili i njegov automobil marke "Audi".

Policija je navela da su huligani vikali: "Majku vam je*emo, otvorite vrata pre nego što dođe policija".

Pored Ohandze još nekoliko fudbalera je prijavilo policiji da su pretrpeli verbalne napade u poslednjih nekoliko dana.

Hajduk je nakon poraza od Rudeša 2:3 uvećao zaostatak za vodećim zagrebačkim Dinamom na 9 bodova, a navijači splitskog kluba su pobesneli. Najpre su iz navijačke grupe "Torcida" pozvali igrače na postrojavanje, tražili su od njih da skinu dresove, pa su ih čak gađali stocama! Torcida se okrenula i protiv uprave, nezadovoljna što će na bolje rezultate i titulu, izgleda, morati još da čeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading