Tadić: Idemo na pobedu protiv Kine

Autor:

Sport

09.11.2017

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić izjavio je da "orlovi" žele pobedu u prijateljskoj utakmici sa Kinom.

RepublikaFoto: fss.rs
Tadić i Krstajić na konferenciji za novinare u Kini

 - Idemo na pobedu kao u svakoj utakmici, istovremeno i da se prilagodimo zahtevima selektora pošto ćemo igrati u drugačijem sistemu. Jednostavno da pokušamo da prihvatimo što je brže moguće neke stvari. Kina kao protivnik? Mislim da su brzi i hitri, medjutim, nisu dovoljno taktički obučeni. Vodi ih veliki trener, Marčelo Lipi, ali pokušaćemo da ostvarimo pobedimo iako se radi o prijateljskoj utakmici - rekao je Tadić.

Srbija će u petak od 12.30 sati igrati prijateljsku utakmicu protiv Kine u Guangdžou.

Tadić je bio u Kini 2008. godine, kada je predstavljao svoju državu na Olimpijskim igrama u Pekingu, a kineski novinari su mu skrenuli pažnju da je njegov bivši saigrač iz Sautemptona Gracijano Pele igra u toj državi.

- Bilo je to divno iskustvo i mnogo sam uživao. A, Graciano Pele je moj dobar prijatelj, stalno smo u kontaktu. Znam da kineski fudbal raste svake godine i da dovodite mnogo dobrih igrača, liga vam je sve jača, fudbal kvalitetniji, bolji. Mislim da je sve to veoma dobro za vašu zemlji - kazao je Tadić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading