Firentini oduševljeni: STIŽE NAM SRPSKI ZLATAN!

Autor:

Sport

08.11.2017

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Partizana Dušan Vlahović u januarskom prelaznom roku će pojačati Fiorentinu, prema dogovoru koji su dva kluba sklopila još prošle zime. Vlahović će narednih dana trenirati u Italiji sa budućim klubom, kako bi se u što boljem svetlu predstavio treneru Pioliju.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Vlahović će vrlo brzo crno-belu opremu zameniti ljubičastom

Vlahović je odigrao tek dvadesetak utakmica u crno-belom dresu, postigao je samo jedan gol i jasno je da će bez ikakvog učinka napustiti klub iz Humske.

Mladi srpski reprezentativac će u januarskom prelaznom roku preći u Fiorentinu, gde će ga sačekati bivši kolega iz tabora crno-belih, štoper Nikola Milenković.

Vlahović će avanturu u ljubičastom dresu početi u omladinskom pogonu, a upravo će naredne dane mladi špic koristiti kako bi probao da se nametne budućem treneru kako bi ga odmah po dolasku u klub priključio prvom timu.

Fiorentina ima velika očekivanja, otuda i naslov "Novi Ibra", nadajmo se da će uspeti da se izbori za mesto pod suncem u verovatno najtežoj evropskoj ligi za mlade fudbalere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading