GATUZO PRIČAO O PIRLU: Bio je ku*vin sin!

Autor:

Sport

07.11.2017

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pamte ekipu Milana u kojoj su igrali: Maldini, Pirlo, Kaka, Nesta, Gatuzo... poslednjem je postavljeno pitanje da li su njegova narav i rad na terenu uticali na rad Andree Pirla koji se penzionisao, odgovor je više nego zanimljiv.

RepublikaFoto: instagram.com/gennarogattuso8
Gatuzo i Pirlo

- Ne govorite gluposti, ne mešajte Nutelu sa gov**** - rekao je Gatuzo.

- Kada sam video kako igra, razmišljao sam da promenim profesiju. Niko ne zna bolje od mene, ja sam sa njim počeo još od pionira u reprezentaciji Italije. Nije se radilo samo o njegovom kvalitetu, on je bio i životinja, ima je taj kvalitet jednog atletičara zbog čega je i igrao do svoje 38. godine. Bio je neko ko toliko trči.

Mislim da je on mnogo više meni pomogao tokom 20 godina koliko smo igrali zajedno, nego što sam ja njemu - dodao je Gatuzo.

Kada su ga pitali kakav je kao čovek u svlačionici, Gatuzo ponovo nije birao reči.


- Bio je kur*** sin, uz dužno poštovanje prema njegovoj majci. Provocirao me je mesecima, ja sam ga udarao više nego što je Bad Spenser - Terensa Hila - zaključio je Đenaro Gatuzo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading