(VIDEO) SPEKTAKULARAN DERBI: Boka utišala Monumental

Autor: I. V.

Sport

06.11.2017

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularnih golova, crvenih kartona na obe strane, ludnice na tribinama, tenzije i startova na ivici tuče na terenu... Ništa manje se nije ni očekivalo od derbija Argentine.

Boka juniors je slavila na Monumentalu sa 1:2 i tako nastavila niz pobeda, osam od osam ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boka je slavila u veliko derbiju

U 38. minutu River je ostao sa igračem manje kada je isključen Ignasio Fernandez. Boka je do kraja poluvremena to iskoristila majstorskim udarcem Edvina Kardone iz slobodnog udarca.

River je krenuo na sve ili ništa u nastavku, iako je igrao sa igračem manje. Međutim, već u 61. minutu  strelac gola Edvin Kardona dobio je direktan crveni karton pa su snage na terenu bile izjednačene.

To je dalo neku novu snagu igračima Rivera pa je Leonardo Ponzija u 69. minutu šutirao sa gotovo 30 metara i na fenomenalan način zatresao mrežu, za erupciju na Monumentalu.

Radost domaćina nije potrajala jer je posle samo četiri minuta Boka ponovo povela. Gol je postigao Naitan Nandez koji je iskoristio jedan dobar centaršut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
temple rr

06.11.2017 10:28

Steta za River, ovaj derbi je postao dosta predvidljiv poslednjih godina. Naravno, desi se ponekad cudo, ali generalno je Boka dosta suverena u ovim duelima