Ronaldo ljut posle poraza u LŠ: SLABIJI SMO NEGO PROŠLE SEZONE!

Autor:

Sport

02.11.2017

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Reala Kristijano Ronaldo grmeo je nakon poraza njegovog kluba od Totenhema, a mnogi mediji ovakav gest Portugalca tumače kao indirektnu prozivku trenera Zinedina Zidana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kad Ronaldo podvikne, sve se trese u Realu

- Doveli smo mlade igrače koji imaju potencijal, ali otišli su Džejms Rodrigez, Pepe i Morata koji su iskusniji. Bili smo jači prošle godine, nemamo dovoljno iskustva - kaže Portugalac nakon poraza od Totenhema i dodaje - Uz to, povređeni su Karvahal i Varan, jasno je gde leže naši problemi. Ne možemo više da ih ignorišemo, alarm odavno zvoni - tvrdi Ronaldo.

Zidan je, naime, ovog leta tvrdio da mu pojačanja nisu potrebna, pa se ova izjava može protumačiti i kao kritika na račun trenera.

Sada se raspredaju razne priče, da je Ronaldo tražio da Kolumbijac i španski napadač odu iz kluba, i odmah se naravno povela priča o Mbapeu i o tome zbog čega nije došao.

Ali, i Zidan je tražio Aleksisa Sančeza, Real bi ga doveo u finišu prelaznog roka da je hteo, ali je Perez bio protiv, jer nije želeo da daje toliki novac za igrača kome ističe ugovor za godinu dana.

Madridski list "Marka" tvrdi da je Real ovim porazom dotakao dno, a pojedini fudbaleri našli su se na udaru renomiranih novina. Pre svega se naglašava loša partija Marsela, mada su skoro svakom pojedincu pronašli zamerku.

Totenhem je ovom pobedom nad Realom gotovo sigurno obezbedio prvu poziciju u grupi, a Real će sa druge pozicije morati u narednu fazu, što znači i teže protivnike, ali i igranje revanša na gostujućem terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading