VISOKE MERE OBEZBEĐENJA: RATNO STANJE PRED MEČ SA ALBANCIMA

Autor:

Sport

02.11.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od fudbala, više od igre. Tako trenutno mora biti kada se sastaju srpski i albanski klubovi, pa će pred večerašnji (19.00, RTS 1) meč 4. kola Lige Evrope između Partizana i Skenderbega u Humskoj biti kao da je ratno stanje!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Velike mere obezbeđenja za meč u Beogradu

Poučeni prekidom meča između Srbije i Albanije iz 2014. godine (slučaj "Dron"), u upravi crno-belih su rešili da ništa ne prepuštaju slučaju, pa će utakmicu obezbeđivati oko 2.500 ljudi.

Čak 1.500 policajaca, 700 redara i 300 pripadnika specijalnih jedinica i policije u civilu naći će se oko stadiona i na njemu.

- Učinili smo sve što je u našoj moći da sprečimo sve moguće incidente. U kontaktu smo sa navijačima, oni znaju kako treba da se ponašaju i nadamo se da će sve proći u najboljem redu - rekao je direktor crno-belih Miloš Vazura.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Trener šampiona Srbije Miroslav Đukić pozvao je navijače da podrže svoj klub i da ne vređaju Albance.

- Ne očekujem nikakve probleme, treba nam fudbalski ambijent. Treba da budemo prijatelji. Srbin si i partizanovac ako podržavaš svoj klub, a ne vređaš rivala. Pomozite našem Partizanu i našoj Srbiji - poručio je Đukić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading