Venger otkrio koji fudbaleri neće igrati protiv Zvezde!

Autor:

Sport

01.11.2017

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Arsenala Arsen Venger još jednom će Crvenoj zvezdi suprotstaviti skoro rezervni tim, pošto trojica nosilaca igre neće moći da pripomognu "tobdžijama" protiv crveno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vengerov tim biće opet oslabljen protiv Crvene zvezde

Venger je na konferenciji za novinare pred meč protiv Crvene zvezde otkrio da će ponovo biti primoran da kombinuje sastav usled problema sa povredama.

Na pitanje novinara da li će Sančez, Lakazet ili Ozil nastupiti sutra protiv Crvene zvezde, Venger je odgovorio odrečno.

- Ne. Imamo Volkota, Velbeka, Žirua. Svi oni žele da igraju, da se takmiče, svi su u takmičarskom pogonu. To bi trebalo da bude naša prednost u nastavku sezone - objašnjava Venger.

Ni Sead Kolašinac nije u kombinaciji, s obzirom na probleme sa povredom, ali Venger se nada da bi mogao da zaigra za vikend protiv Mančester Sitija.

Za golmana Ospinu je rekao da će biti spreman za meč sa Zvezdom, Kalum Čejmbers se uključio u trenažni proces...

 - Svaka utakmica je velika. Ako pobedimo sutra, mi ćemo se kvalifikovati za sledeću rundu takmičenja. To je važno. Pobedili smo u prve tri utakmice, želimo da pobedimo i u četvrtoj - poručio je Venger.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading